Vrije Vlucht

Welkom op de Nederlandse Vrije Vlucht webpagina. Op deze pagina vindt je informatie over Vrije Vlucht in Nederland. Wat Vrije Vlucht is, met wat voor modellen er wordt gevlogen, waar er gevlogen wordt en wanneer er wedstrijden zijn.

Rinkaby Zweden 2010 112

 

Ook kan je op deze pagina links vinden naar andere Vrije Vlucht sites wat je een heel goede indruk zal geven over Vrije Vlucht......en wat voor een mooie klasse het is....Als beginnende modelvlieger is het echt heel handig om je aan te melden bij een Modelvliegclub. Voor Vrije Vlucht kan je natuurlijk het beste bij een van de Vrije Vlucht Clubs terecht. Zij zullen je graag verder helpen.

 

 

Wellicht doe je over enkele jaren mee aan Internationale Wedstrijden (als dat je doel is) of vlieg je lekker ontspannen met je eigen ontworpen en gebouwde modelvliegtuigjes op de hei (bijvoorbeeld hier).

roel lanceert f1b bern 2013

Actuele informatie over Vrije Vlucht in Nederland zal op Facebook en het Modelbouwforum - Vrije Vlucht worden bijgehouden. Hier kan je met andere Vrije Vlucht vliegers afstemmen om samen naar een wedstrijd te gaan of bijvoorbeeld op een mooie zomeravond samen modellen af te stellen en in te vliegen.